Flytta hit

Jönköping och dess närområde lockar allt fler svenskar. Redan i dagsläget är cirka 150 000 svenskar bosatta i regionen – och det inte utan anledning. 

Här finns förutom ett näringsliv som blomstrat sedan 1800-talet ett aktivt nöjesliv och Jönköpings universitet som erbjuder högre utbildning av hög rang. 

Flytta till Jönköping? Här hittar du allt du behöver veta

För att göra det så enkelt som möjligt för dig så har vi sammanställt den viktigaste informationen om Jönköping för dig som ska flytta. Nedan finner du fyra sidor som du bör kika en extra gång på inför den stundande flytten. 

Tips till dig som ska flytta 

I vår guide för dig med tips till dig som ska flytta så hittar du de bästa råden för dig som ska flytta till Jönköping. Kika in sidan idag så du inte missar något. 

Företagande i regionen 

Oavsett ålder är det bra att veta hur näringslivet ser ut dit man planerar att flytta. På vår sida om Jönköpings näringsliv har vi samlat information om, just det – Jönköpings näringsliv. 

Utbildning i regionen 

För dig som är lite yngre, eller för dig som har barn, kan det vara intressant att veta vad det finns för utbildningsmöjligheter. Just det finner du också svar på under vår sida för utbildningar i Jönköping, där vi bland annat gräver djupare i Universitets utbud. 

Hitta bostad i regionen 

Sist, men verkligen inte minst, behöver du en bostad för att flytta. Här ger vi dig lite övergripande koll på bostadsmarknaden, såväl som konkreta tips för hur du bäst gör för att hitta bostad i just Jönköping